ValNet Pilota
Contacte
Calendari
Notícies
Pilotaris
Ranking Pilotaris
Competicions
Pilota Festes 2008
A.Privat
XVII Lliga Professional
D´Escala i Corda 07-08

Data d'inici

Dimecres 21 de novembre de 2007


XVII CIRCUIT BANCAIXA
Lliga Professional d´Escala i Corda 07-08EL GRAN CAMPIONAT DE
LA PILOTA VALENCIANA

Este dimecres dia 21 comença a Guadassuar el XVII Circuit Bancaixa, el gran campionat de la pilota valenciana. Huit equips amb els millors professionals de l’escala i corda conformen la graella d’eixida en este nombrós Circuit, que visitarà 16 trinquets diferents només en la primera fase.

Tot està a punt per a que comence a rodar la vaqueta. Els jugadors apuren les útimes hores per tal d’arribar al debut en plenes facultats. S’han estat preparant durant els últims mesos per a este moment, perquè saben de la importancia de cada quinze en la lliga. Guanyar el Circuit Bancaixa suposa un enorme pas endavant. Fer un bon paper ja és sinònim d’un any amb balanç positiu.

El Circuit Bancaixa d’enguany conserva la seua essència, però ofereix sucoses novetats. Per primera vegada en la història, tots els equips son trios. Açò s’ha aconseguit gràcies a la inclusió d’algunes de les joves promeses de Val Net en la formació inicial d’alguns equips i, també, pel salt de qualitat que han donat els que estan més a prop del món professional. Tot plegat dóna com a resultat una competició oberta amb l’ampliació a 24 participants.

I tots ells eixiran al trinquet a per totes. Els amants de l’escala i corda es freguen les mans. Comença el gran campionat de la pilota valenciana professional.

* * * * *

ValNet Empresa de Pilota